logga
loading...

Välkommen till Ateljé Widlunga!

Widlunga är ett litet företag mitt ute på den västgötska landsbygden. Drömmen och den bärande grundtanken är att kunna leva och verka på samma plats och att i det lilla  bidra till en levande landsbygd.

Våra produkter finns att köpa i ateljén i Velinga (8 km söder om Tidaholm) och i vår butik här på hemsidan. Produkterna varierar över tid, men det du nästan alltid kan hitta i den fysiska butiken är ljuslyktor, änglar, fönstersmycken, fat, halsband, kort och prints. I webshopen har vi valt att till en början hålla ett litet sortiment för att senare kunna bygga vidare.

Att allt vi säljer har fått ta tid och är vidrört av en mänsklig hand, ett hantverk inte ett hastverk, känns också viktigt. Ingenting är massproducerat.

I ateljén används ett flertal olika tekniker och material. Främst glas (glasfusing), textil och olika tekniker för att framställa en bild på papper (akvarell, digitalt etc). Många av bilderna kan du sedan köpa som print eller ett kort.
 
VECKANS ÖPPETTIDER:
Efter överenskommelse
Det unika
Jag som döljer mig bakom företagsnamnet Widlunga heter Anne Karlsson och det är jag som formger våra produkter. Widlunga är min dröm som ger utlopp för behovet att skapa och tillåter mig att använda min fantasi i vardagen. 

Jag vill att det du hittar här ska vara unikt, något som du inte hittar någon annanstans. Ofta utgår jag från vad jag själv vill ha just då, en envis idé som dröjer sig kvar tills den förverkligats.